Lördag

Idag vaknade jag vid halv 1, jag förstår igentligen inte varför, gick och la mig vid typ 12, så sov ungefär 11 timmar inatt haha. :) Idag har jag bara gjort massa vettiga saker, jag har pluggat och skickat in svenskan till Sara, och sen har jag städat lite och dushat. Sen träffade jag frida i några timmar också, vi sjöng till Britney spears och såg sedan på Heribe Fulltankad. Sen gick frida hem och då åkte mamma och jag och hyrde en film, kärlek på menyn, den var faktiskt riktigt bra, men lite sorglig. Jag tycker absolut att ni ska se den ;) Nu ska jag ta och se på Gossip Girl!

You know you love me,
XOXO Sofia

Dagens,

Dagens humör: kloker
Dagens borde: rensa bland mitt smink
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens klädsel: jeans mörkblåa, långärmad svart
Dagens planer: se på Gossip Girl, och spela ett spel
Dagens vill ha: pumps
Dagens längtan: glass!
Dagens beroende: mina skor
Dagens tråkigaste: Frida orkade inte gå på bio.
Dagens personer: mami <3
Dagens irritation: ingen, har varit glad hela dagen :)
Dagens kommentar: ''I've lost 3 ½ pounds''
Dagens låt: How do I breathe, Mario
Dagens vän: Frida <3
Dagens onyttiga: cider och yoggi drickyogurt
Dagens dryck: cider och yoggi drickyogurt
Dagens middag: lax och potatis
Dagens bästa: se på film och mysa med mami
Dagens sämsta: dåliga drömmar
Dagens babe: Frida i hennes nya linne.

Torsdag

Dagen började med att jag vaknade runt halv 11, då var jag massa trött. Sen ringde jag och väckte Veronica och satt sedan en stund vid datorn. Sen ringde Veronica tillbaka och undrade om vi skulle mötas i Kista kl 13.10 för att shoppa. Så då bar det av till Kista, sen efter kista åkte jag hem till Linn för att kolla på hennes kycklingar och såklart träffa min egen Linn ;D <3 Kycklingarna var ursöta och jag är avundsjuk. Sen ringde mamma och undrade om vi skulle till Kista, så då bar det av till Kista igen, och i Kista fick jag 2 par jeans och ett par skor, typ spetsiga ballerina med liten klack. Jag är iallafall jätte nöjd. Snart ska jag se på Gossip girl, film och bara mysa med Sigge. :)

You know you love me
XOXO Sofia

Dagens.

Dagens humör: goodie
Dagens borde: skriva klart svenskan och skicka till sara
Dagens frisyr: knut as always
Dagens klädsel: strumpbyxor svarta, kjol brun, 3/4 tröja svart
Dagens planer: se på gossip girl, skriva svenskan
Dagens vill ha: pumps
Dagens längtan: till Thailand
Dagens beroende: Linns kycklingar, ursöta!
Dagens tråkigaste: Z & V bråkade i kista
Dagens personer: Linn & Frida
Dagens irritation: bråket i kista
Dagens kommentar: ''skorna börjar bli gamla, dom får rynkor''
Dagens låt: Piece of me, Britney
Dagens vän: Linn<3
Dagens onyttiga: hamburgare i kista o choklad ägg hos Linn
Dagens dryck: vatten
Dagens middag: carbornara pasta
Dagens bästa: Linn & Frida <3
Dagens sämsta: att vara fattig
Dagens babe: Frida<3

Onsdag

Vaknade hos Zandra och Veronica imorse. Hihi, vi hade varit lite barnslig igår och sett på tecknad film :) Sen när jag vaknade insåg jag att jag skulle till Agnes, så smsade Olivia och frågade när vi skulle åka, och då skulle vi åka om typ 1 ½ timme, men såklart så blev jag försenad iallafall, typiskt mig. Sen så springer jag hem från Zandra och Veronica, ut med Sigge och sen tillbaka samma väg, för att ta pendeltåget till Huddinge, handla på ICA, och för att sen hamna hos Agnes och se filmmaraton av Pirates of the Caribbean filmerna, trevligt trevligt. Från början var vi, Agnes, Minna, Sandra, Malin, Richard, Maria, Sebbe, Olivia, Freddy, Angelina och jag :) Alltså 11 pers, men sen drog typ alla och då blev det bara Sebbe, Olivia, Angelina, Freddy, Agnes och jag kvar :) Så vi såg klart på alla filmerna sen drog jag hem vid typ 9 tiden, och då tog jag tåget tillsammans med Freddy, Sebbe och Olivia. Sen gick jag hem till Zandra och Veronica igen för att hämta mina saker, sen stannade jag såklart där en stund. Kom hem vid typ 11 tiden :) Detta var en bra dag. Sen imorgon ska jag typ shoppa (igen ja!) med tjejerna. Detta blir ett bra påsklov.

Dagens humör: goodie
Dagens frisyr: oborstad knut
Dagens parfym: Poisen, Dior
Dagens kläder: jeans gråa, t-shirt turkors, munktröja gul
Dagens händelse: var hos Agnes på filmkväll :)
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: kycklingar som Linn har fått *avundsjuk* :(
Dagens saknad: Frida & Linn <3
Dagens mat: godis, (inte ätit någon riktig mat idag hehe)
Dagens kärlek: bdb gänget <3 :)
Dagens sämsta: 100 tons IKEA kasse med kläder i ,

Tisdag

Idag var jag och shoppade. Nej jag är ingen shoppoholic, haha ;) Köpte en foundation eftersom min är borta. Tappade bort den när Linn var här, hmm.., Det var iaf en MaXfaktor Miracle Touch foundation. Den blir säkert bra :). Sen på kvällen gick jag till friskis & svettis med Zandra och Veronica, Ki balans hette passet och det var väldigt avslapnande och skönt, sen åkte vi hem till mig och hämtade grejer sen åkte vi hem till Zandra och Veronica och kollade på film och sen sov jag där. Mycket bra dag, förutom att jag splidde fanta över hela mina byxor, :( Ett + är hur mycket jag har tränat idag, gick runt i Stinsen väldigt länge (vem säger att det inte lönar sig att shoppa?), sen gick jag från Stinsen hela vägen hem. Det var skönt. :)

You know you love me,
XOXO Gossip Girl

Dagens;

Dagens humör: glad
Dagens frisyr: knut as usual
Dagens parfym: So...? Kiss me
Dagens kläder: jeans vita, linne svart, munktröja gul
Dagens händelse: Var i stinsen med tjejerna sen blev det bråk och 2 åkte hem.
Dagens planer: Friskis & Svettis
Dagens vill ha: Månadskort på Friskis & Svettis
Dagens mat: cheeseburger meal
Dagens sämsta: spillde läsk på jeansen

Kan inte sommaren komma snart?

Varför kan inte sommaren komma snart? Jag vill ut och springa i ballerinaskor och klänning, utan att behöva frysa arslet av mig, och utan att behöva riskera att sen bli sjuk. Jag vill slippa min tjocka vinterjacka, jag vill ha en tunn vårjacka! Jag vill inte ha vantar och mössa, jag vill ha solhatt. Jag vill inte ha förkylning, jag vill svettas som en gris.

JAG VILL INTE HA VINTER !
JAG VILL INTE HA HÖST !
JAG VILL INTE HA VÅR !


JAG VILL HA SOMMAR !

Måndag

Vaknade imorse av att näsan svider så in i helvete, går och tittar i spegeln och ser att hela näsan är röd och sprucken runt näsborrarna efter alla snytningar. Jag fucking hatar att vara förkyld! Sen ska jag inte åka till västervik heller, (hur blev min vecka så förstörd?) Sen kommer jag nog inte kunna simmar heller, vill inte blir förkyld all over agian.

I know you love me,
XOXO Gossip Girl

DAGENS:

Dagens humör: dåligt
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens kläder: snobben shorts vita, t-shirt med delfin tryck vit och blå.
Dagens planer: se på film, rensa bokhyllan, sätta upp spegel
Dagens vill ha: pengar
Dagens kärlek: bloggen<3
Dagens sämsta: förkylningen, sprucken näsa, ALLT !

Söndag,

När jag vaknade imorse mådde jag mycket bättre, kunde andas genom näsan vilket var ett stort +. Idag rensade jag min garderob, och det blev otroligt fint. I'm proud over me, städat hela mitt rum på två dagar ett stort framsteg för lilla mig. Gick sedan och duschade och filade till mina naglar, sen gjorde jag hemkunskapsläxan (Vad är det som gjort mig så duktig?) min första lägenhet och blev klar med den för några minuter sedan. Om cirka 2 timmar ska jag åka till syster Emma och äta tillsammans med dom. Syster Anna, Ebba, Ann och Peter är på besök i sthlm, så det så.

I know you love me,

XOXO Gossip Girl


DAGENS ,

Dagens humör: glad
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens kläder: svarta leggins, svart kjol, vit tröja med en rosa kofta,
Dagens händelse: städat och pluggat
Dagens planer: städa klart (det lilla som är kvar)
Dagens vill ha: fortsättning på boken ''Som jag vill vara''
Dagens saknad: Frida<3
Dagens mat: rester från igår (lammstek & potatisgratäng)
Dagens kärlek: vänner (serien)
Dagens sämsta: godissug :P


Must have !!



Jag bara måste ha klänningen !!

Lördag

Påskafton idag. Det kommer inte hända något speciellt alls, blir väl att ligga i sängen förkyld som jag är. Kanske snaska på lite godis :)<3 Annars ingenting, kommer nog se en eller flera filmer under dag. Mamma och Joakim ska nog åka till Harriet och Ove, men jag stannar hemma. Hade faktiskt sett fram imot att få träffa dom, men förkyld som man är får man stanna hemma i sängen och använda upp hela mammas förråd av näsdukar och toalett papper. Men det är iaf skönt att få ligga i ett städat rum, är glad att jag faktiskt tog mig tiden igår och städade rummet. Blev ju dock inte helt klar hade tänkt att rensa i garderoben och ta ut det jag aldrig använder. Kanske kan man sälja det till second hand för att tjäna lite pengar till nya kläder? Det är ju en idé istället för att ge det till kusinerna. Jag ska prata med mamma om det, men aja, det beror ju också på om jag orkar ta mig upp ur sängen och rensa i min garderob. Jippie min påskafton kommer att bli så kul.. *not*
___________________________________________________________________________________________

Dagens humör: dåligt
Dagens frisyr: knut
Dagens kläder: vitt linne, vita trosor = pyjamas 
Dagens händelse: blev mega förkyld
Dagens planer: softa i sängen
Dagens vill ha: medicin som botar förkylning på 2 minuter.
Dagens saknad: nässpray menthol
Dagens mat: té med mjölk
Dagens sämsta: förkylningen

Fredag

Nu har Linn sovit över, och vi har varit i Kista & Stinsen, det är jätte fint nu när dom byggt om! Vi köpte nästan ingenting, Linn hade med sig 500 kr, och köpte ingenting förutom mat. Jag hade med mig 120 kr (fattig som man är) och jag köpte mat och ett läppglans, Loréal Paris Glam Shine, ett sådant har jag trånat efter länge.. men eftersom det kostar 99 kr, har jag aldrig köpte det men nu var det nersatt till 69 kr, så jag slog till direkt :) Maten inhalades på burger king, Linn tog en Whopper Meal, och jag en Cheeseburger Meal. Sen skulle Linn hem vid 3 och såklart blev vi försenade så Linns mamma fick komma och hämta oss, och hon var måttligt glad, men men vi promenerade iallafall från Stinsen till Rådjursstigen/Malmvägen, och så var Linn jätte kissnödig på vägen så hon fick kissa bakom en buske haha! Sen när jag kom hem så tog jag mig i baken och städade mitt rum, det känns väldigt skönt nu när det är städat. Sen på kvällen gick jag hem till Malin, eller gick och gick fick åka med Tova och Frida, sen såg vi på Mean Girls hos Malin, och jag drack det som fanns kvar av min smootihe från morgonen. Sen åkte jag med Elin hem vid halv 12 tiden, och gick sedan och la mig direkt, var massa trött. Det var min fredag.
___________________________________________________________________________________________

Dagens humör: skrattglad
Dagens frisyr: knut och Elins diadem
Dagens smink: foundation, mascara, ögonskugga
Dagens kläder: Linns G-star jeans, röd t-shirtklänning med tryck 
Dagens händelse: Kista och Stinsen med Linn<3
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: nagelkräm från the body shop
Dagens saknad: body loation från the body shop
Dagens mat: cheeseburger
Dagens kärlek: the girls <3
Dagens sämsta: början på en förkylning

image46Läppglanset, jag köpte.

Torsdag,

Idag var det en rätt kort dag, det var skönt haha. Vi slutade med att vi allihopa fick varsin kärleksmums !! Nu sitter jag hemma och tittar på tv, och snart kommer Linn <3
___________________________________________________________________________________________

DAGENS;

Dagens humör: bra
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: foundation, mascara
Dagens kläder:  svart klänning, svarta leggings, lila halsduk.
Dagens händelse: Paulina fick värsta rycket på dramat. :S
Dagens planer: Linn ska sova över <3<3<3<3<3<3
Dagens vill ha: kläder, parfymer och skor
Dagens saknad: klackskor
Dagens mat: kärleksmums
Dagens kärlek: tjejerna <33
Dagens sämsta: ont i halsen

Onsdag

Idag har jag pluggat med Linn, jag älskar mig skuffsmupp<3 Sen ska hon komma hem till mig så ska vi plugga, eller jag ska... hon ska leka med Sigge.
-
Blev inte riktig som jag tänkt mig, frida och johan hängde på mig och linn men vi hade massa kul.
__________________________________________________________________________________________

Dagens humör: bra
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: foundation, mascara
Dagens kläder:  mjukisbyxor svarta, tjocktröja gul.
Dagens händelse: var med Frida, Linn och Johan
Dagens planer: plugga
Dagens vill ha: parfym
Dagens saknad: Zandra<3
Dagens mat: thaimat
Dagens kärlek: mjukiskläder
Dagens sämsta: snön

Tisdag

Idag har varit en riktig skitdag, det bästa har varit att jag blev vän med Martin, så vi har lagt det gamla bakom oss. Men sen har det nästan bara varit dåligt, fast det var ju iofs rätt bra att simma också :)

Måndag

Hela dagen har fuckat sig, jag mår skit och kommer säkert inte palla gå till skolan imorgon , för det första fick jag hemläxa i NO, för jag gjorde ett handavtryck med kakao i Martins ansikte, som om kakao fräter eller något .. , HÄNG NINA TACK !!
____________________________________________________________________________________________

Dagens humör: sur
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens parfym: Poisen, Dior
Dagens smink: foundation, mascara, ögonskugga
Dagens kläder: jeans gråa, linne blandfärg,  halsduk lila, tjocktröja svart
Dagens händelse: Tove blev slagen i huvudet av en utvecklingsstörd på bussen
Dagens planer: bli sjuk så jag slipper skolan imorgon
Dagens vill ha: Amor-Amor parfym
Dagens saknad: nya parfymer
Dagens mat: pyttipanna
Dagens kärlek: halsduken
Dagens sämsta: illamående, huvudvärk, NINA <//////////3

Söndag

Nu sitter jag i bilen påväg hem, Charlotte vann som sagt igår, och jag kan inget annat än säga Grattis, :) Tittar på landskapet som flyter förbi bilfönstret. Det är tråkigt, men jag har ingetligen inget att skriva såå. Skriver senare istället.


Lördagen,

Lördagen gick som planerat, Charlotte Perelli vann melodifestivalen och det var ju precis det jag hoppades på. :) Nu ska jag ta och sova för imorgon ska jag sjunga, så vi måste åka ifrån grisslehamn ungefär klockan 09.00, värsta tidigt *gäsp* men jag får väl gå hem och sova sen dårå, Sen är det måndag och då är det skola igen, måste ta med 60 kr typ, -.- så jag blir kvitt mina skulder. Men nu ska jag sova, puss och hej

Adidas sjukan

Jag kan bara inte hjälpa att älska adidas utbud av tjocktröjor,


image37
 

Skryta, Skryta, Skryta, Varför?

Nu ska jag ta mig i ändan och klaga på något som stör mig så jävligt .... folk som skryter. Så fort man säger att man tillexempel hade lite problem med sin hund att den skäller osv, då ska den andra personen säga att min hund skäller aldrig ovs, Varför måste man lägga till dem kommentarerna? Eller tillexempel när man kör singstar eller liknande, så vinner en person med mycket poäng, så ska den säga, min syster smittade mig, jag är jätte hes / förkyld. Som om den personen vill säga att den är bättre igentligen, Varför? Det är bara så himla onödigt, du vann över mig, räcker inte det? Måste du trycka ner mig i skiten?

Nu känns det lite bättre när jag skrivit av mig, :)

(och jag pratar inte om en speciell person, utan folk i allmänhet..)

Vem tycker ni ska vinna?

Idag läste jag i tidningen att melodifestivals finalen är ikväll, själv visste jag ju inte det innan jag läste det. Men då började jag fundera.. vem vill jag ska vinna igentligen? Charlotte Perelli? Linda Bengtsing? Nordman? Ola? Sibel?

När jag sedan sökte på Charlotte Perellis låt på youtube, så insåg jag att jag nog tycker hon ska vinna, om man tänker efter så är det nog hon som har mest potential att sedan vinna i Eurovision Songcontest (?). Iaf så tycker jag, men nu frågar jag er, Vem tycker ni ska vinna? Vem tycker ni har störst potential att vinna?
___________________________________________________________________________________________

Dagens humör: fine  
Dagens frisyr: flätor
Dagens kläder: strumpor rosa/lila med snobben, tygbyxor lila rutiga, gul hoodtröja
Dagens händelse: promenad i skogen
Dagens planer: se på finalen i melodifestivalen
Dagens vill ha: ny handväska
Dagens saknad: pengar
Dagens mat: macka och o´boy
Dagens kärlek: datorn
Dagens sämsta: huvudvärk


Dagens (fredag)

Dagens humör: glad men trött 
Dagens frisyr: knut, jag har ofta knut ja, det är finast <3
Dagens parfym: So..? Kiss me
Dagens smink: foundation, mascara, ögonskugga, blusher
Dagens kläder: jeans gråa, tröja blå, kofta vit, lila halsduk
Dagens händelse: åka till grisslehamn
Dagens planer: sooova
Dagens vill ha: Amor-Amor parfym
Dagens saknad: nya parfymer
Dagens mat: Yoggi drickyoughurt
Dagens kärlek: Yoggi drickyoughurt,
Dagens sämsta: illamående

Ingen vettig rubrik

Jag har inte skrivit på ett tag dårå. Men idag tänkte jag härma Linn lite haha, och lägga in en dagens outfit om jag hittar några fina kläder att ha på mig. -.- Give me more clothes !! Nu är det iaf fredag, och vi kanske ska till Grisslehamn i helgen, inte så kul, men då kommer vi förhoppningsvis åka Eckerölinjen, och då kan jag ju köpa parfym, så det är ett +. Vet inte riktigt vilken parfym isf, men det blir väl antagligen Amor-Amor

Snodde en lista från Linn :) <3

Höger- eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: Trötter.
Favoritgodis: choklad och flaskor
Är det nåt du absolut inte äter: lever,
Kläder just nu: mjukisbyxor bikbok, linne JC, tjocktröja H&M.
Musik just nu: Rihanna - Rehab
Vad sa du senast: hejdå
Favorit-hangout: Alla mina kompisar :D
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Ingen aning
Sommarplaner: Vill åka utomlands, åker säkert till Manda <3
Fisk eller badkruka: FISK !! :D
Saft eller alkohol: Beror väl på, men antagligen saft ;)
Längd : 165 ca
Hur många kuddar sover du med: 2 stycken,
Favoritväder: Sol och sommar !!
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska, hela livet ut ^.^
Sparare eller slösare: Slösare, vem kan spara sina pengar i evighet när det finns så mkt att köpa? :O
Vem är viktigast för dig: Min familj, och mina närmsta vänner.
Bästa film: Inte utan min dotter är klart en av dem bästa.
Tror på liv på andra planeter: Jag tror inte det.
Kommer du ihåg din första kärlek: Japp
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
Har du några homosexuella vänner: Nej, inte vad jag vet.
Tror du på mirakel: Självklart!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jadå, sen kan ju alla göra misstag, bara man vet att man gjorde fel.
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 typ..
Bio eller promenad: Båda :)
Är du kittlig: Hela kroppen baby !
Snarkar du? Japp haha *snaaaark*
Stjärntecken? Jungfru
Rädd för insekter? Faktiskt inte
Äckligaste insekten: maskar? om det är en insekt, (IQ nooll ) (a)
Största svaghet: Dåligt kondition haa, måste träna mer. Få bort fettet från magen :)''
Det här är jag bra på: Jag vet inte,
Bästa bok? Som jag vill vara, I Taket lyser stjärnorna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Vet inte
Vad vill du jobba som? Fotograf, Journalist, Åklagare, vet inte.
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ja, navelpiercing, och en tatuering på baksidan av axeln och kanske en på baksidan av ryggen
Var nånstans? -||-
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Gillar när det är städat, men det är sällan det haha :)''
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Njae..
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster.
Hur många syskon har du? 2, storasystrar
Vad är du mest rädd för? Att bli lämnad, våldsmän, förlora någon jag älskar, att inte palla mer.
Är du rädd för blod? Om det är mycket skulle jag nog vara det.
Gillar du att sjunga? Ja! Älskar det!
Brukar du sola? Ja, utomlands
 Vad gör du om du får hicka? Försöker sluta ^^
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te

Linn !!

Även om vi inte känt varndra så jätte länge, så känns det som en evighet. Ingen ska någonsin komma imellan oss, inte hon, inte han, inte dom, inte någon. Jag älskar dig Linn <3

image36 (vi klädde ut oss till fjortisar..)

Måndag

Idag var första skoldagen efter helgen,var trött och hade mensvärk. Ville gå hem under dagen men piss mamma lät mig inte, :( Så jag skippade spanskan haha, :D orka med flooora cepe lärare. Sen efter skolan gick Veronica med mig hem och så såg vi på vänner, och det hackade jätte mycket :( *snyft* måste kolla skivorna, så dom inte pajjar totally, Sen imorgon ska jag träffa Linn :D <3 Hon är verkligen min favorit !!

Dagens humör: goodie
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens parfym: So...? Kiss me
Dagens kläder: jeans, linne blandfärg, tjocktröja grön
Dagens smink: mascara
Dagens planer: städa
Dagens vill ha: kläder o skor
Dagens saknad: pengar
Dagens finaste: Linn <3
Dagens mat: mackor
Dagens kärlek: bloggen
Dagens sämsta: mensvärk

Dagens

Dagens!

Dagens humör: ok
Dagens frisyr: knut
Dagens parfym: Elisabeth Arden
Dagens kläder: mjukisbyxor blåa, tjocktröja vit,
Dagens smink: naturell
Dagens händelse: vaknade hos Linn <3
Dagens planer: sova, städa, plugga, duscha
Dagens vill ha: skor
Dagens saknad: Manda, Agnes, pengar
Dagens finaste: Manda <3
Dagens mat: mackor
Dagens kärlek: vänneravsnitt
Dagens sämsta: mensvärk ,

Vad tycker ni om dom har sakerna? :) Kommentera,

'

Bilder från lördagen



Linn och jag klädde ut oss till fjortisar haha, så här kommer lite bilder <3

Linn <3 Sofia

Hos Linn

Är hos Linnsan nu, hon bor i äkta dallas huset med pool o allt, <3 älskar min dallas flicka <3

idag har vi sett på vänner, melodifestival, spelat EyeToy och sjungit Singstar.

Linn <3 Sofia

Bilder kommer senare ;D



Lördag.

Idag är det lördag och jag sitter hemma hos Emma iförd pyjamas haha.

Dagens humör: trötter
Dagens frisyr: knut
Dagens parfym: A touch of pink, Lacoste
Dagens smink: foundation, mascara, ögonskugga
Dagens kläder: -
Dagens händelse:
Dagens planer: kanske sova hos Linn :) <3
Dagens vill ha: nya kläder
Dagens saknad: pengar
Dagens mat: cider
Dagens kärlek: datorn
Dagens sämsta: grafiken till datan


skriver mer sen, :)

Vill ha:


image15


Fredag

Veckan som varit dårå,

I måndags shoppade jag , köpte en ny mascara Loréal Paris Telescopic.
Sen i Tisdags gjorde jag typ ingenting (?)
Sen i onsdags var jag med Frida
Sen igår shoppade jag igen, då köpte jag en ny parfym - kääärlek - So...? Kiss me


VECKANS VILL HA:

Blogg §

Startar om bloggen from the beginning §

Dagens humör: goodie
Dagens frisyr: knut
Dagens parfym: So...? Kiss me
Dagens smink: mascara
Dagens kläder: vita jeans, prickigt linne, svart skjorta
Dagens händelse:
Dagens planer: sova hos Emma
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: pengar
Dagens mat: o'boy
Dagens kärlek: Björn Gustavsson
Dagens sämsta: lars, jobbig som faaan

RSS 2.0