Bloggen

Bloggen är under omyggnad! Jag ska fixa en ny header, och lite andra små saker. :) Jag hoppas ni kan hålla er!

Ciao


Som sagt ...

Hejsan alla bloggisar! Har som sagt inte skrivit på ett tag, och det är av den enkla anledningen att jag inte hunnit, jag har haft mycket i skolan, mycket med kompisar och mycket hemma, och så jag har istället lagt ner min lilla blogg energi på min och linns blogg. (Ni är välkomna att besöka den www.brunetternasmode.blogg.se) Men nu är jag igång igen. Jag ska försöka att skriva varje dag, men det är absolut inget jag kan lova. Och sen har jag något att tillägga. Till den här Sanna, du behöver inte sitta och kommentera att jag inte skrivit på ett tag. Du utger dig själv bara som patetisk. Sluta upp med det. Tack! Ja, det var väl allt för mig

Ciao,
Sofia

Men jag måste bara tilllägga att jag har hittat ett supersött halsband, som jag absolut tänker köpa. Men som en bloggare måste jag såklart fråga er läsare. Vad tycker ni om detta halsbandet?

image48

Lördag

Imorse vaknade jag runt halv 12, och då gick jag upp och åt lite brunch, våfflor <3 Sen satt jag lite vid datorn, sen ringde jag  Veronica, och då hade hon och Jenny bestämt för att gå och se på 27 dresses, så vi andra tjejer hängde på. Så såg vi den vid 18.50 och den var faktiskt riktigt bra :) Se den! Sen så gick jag hem och sov. Gjorde inte så mycket idag men vem bryr sig? ;)

You know you love me

Har ni sett? Helt fantastiskt pris !

http://mariapettersson.blogg.se/1207051572_tvlingen_ni_inte_vill.html

Har ni sett tävlingen som Maria Petterson annordnar? Ett helt fantastiskt pris bestoende av en goodiebag, med lite smått och gott, tillexempel smink och skönhetsprodukter och mkt mkt mer. :)

vill ni bara läsa bloggen? gå då in på
www.mariapettersson.blogg.se

You know you love her.

Fredag

Tjolahopp gott folk. Idag har jag varit med Linn, vi har ätiti världens nyttigaste middag.. *not*, sen på det åt vi chips och drack läsk, duktig sofia som går ner i vikt. -.- aja, det var iaf jättekul och vi gjorde äntligen en modeblogg ihop: www.brunetternasmode.blogg.se hihi erkänn den är massa fin! :) Annars har det inte hänt så mkt idag. Nu har jag ont i halsen och i magen, :[ jag får se hur det blir med söndag, då jag ska sjunga. fast igentligen så vill jag ju inte så igentligen gör det mig inget ifall jag skulle blir sjuk ^^ bara inte en jävla förkylning tack!

You know you love me

Dagens:

Dagens humör: ledsen och sen glader :]
Dagens borde: städa i mitt rum
Dagens frisyr: utsläppt vs knut
Dagens klädsel: jeans h&m, svart t-shirt fred perry, svarta taxklackar vagabond
Dagens planer: sova ut
Dagens vill ha: adidas tröja
Dagens längtan: sommar
Dagens beroende: Linn <3
Dagens tråkigaste: ont i halsen och magen
Dagens personer: Linn<3
Dagens irritation: att Elin och Amelie ignorerade mig i början av dagen :'[
Dagens kommentar: ''Han tog av sig sin kavaj''
Dagens låt: Remain Forever, Haroon
Dagens vän: Linn och Frida <3
Dagens onyttiga: middagen och chips, och lääääsk, träna på söndag kanske?
Dagens dryck: sockerdricka
Dagens middag: lövbiff med potatisgratäng
Dagens bästa: när Linn och jag lekte med kamrorna :D
Dagens sämsta: ont i halsen och i magen :[
Dagens babe: Linn ;)

Tisdag

Idag så var jag i skolan, sen så gick jag och Linn och Veronica på en bit hem till mig, sen så stannade vi och gick catwalk haha, sen så hade jag vunnit en kondom av martin när vi spelade poker på svenskan, och då ville dom ha tillbaka den, så Linn och jag satte på den på en stoor pinne så den gick sönder, men sen så hittade vi en mindre pinne och då passade den :] Sen gick vi ut med Sigge, och sen så gick vi hem till Veronica där vi träffade Frida, Malin, Zandra och Veronica som gått hem direkt från catwalken. Sen så skulle dom till frisisk och svettis så då gick jag och Linn hem till henne och gosade lite med hennes kycklingar, sen höll vi på och garvade hela kvällen tills klockan 9 när mamma kom och hämtade mig. När jag kom hem såg jag lite på slutet av My Boss's Daughther, den var inte alls som jag föreställt mig, haha. Sen såg jag på ett gammalt avsnitt av Navy CIS.

You know you love me.


RSS 2.0